Despre noi

Povestea TIME Hotels începe în anul 2019.

Povestea noastră

Povestea TIME Hotels începe în anul 2019, când am deschis cu emoție porțile primei noastre locații: vila TIME Bușteni. Am vrut să îmbinăm frumusețea naturii cu confortul camerelor noastre și să oferim o oază de relaxare și calm, departe de zgomotul cotidian.

Noi credeam că ne-am îndeplinit scopul, însă nu ne credeți pe cuvânt- veniți să vă convingeți singuri!
Un an mai târziu, în 2020, am mai adăugat un capitol în povestea noastră: vila TIME Olimp. Aici este locul unde problemele și grijile se pierd în briza mării și relaxarea e la ea acasă.

Anul 2021 vine cu o startul unui alt proiect pentru clienții noștri: Complex TIME Sinaia. Nu vom dezvălui prea multe, însă ne asigurăm că ducem calitatea serviciilor, frumusețea locațiilor și confortul șederii voastre la un alt nivel al calității.

Misiunea noastră este să tratăm fiecare oaspete exact așa cum ne-am dori noi să fim tratați- cu respect, prietenie și empatie. Scopul nostru cel mai important este de a crea experiențe care să vă rămână în suflet. Să fim piesa de puzzle care întregește o vacanță perfectă alături de cei dragi.

Credem că viața este cu adevărat mai frumoasă atunci când ne conectăm cu adevărat la oameni și la lumea din jurul nostru, de aceea am ales să oferim experiențe de neuitat.

Suntem incredibil de mândri și recunoscători fiecărui oaspete care ne-a trecut pragul în cele două locații în aceste vremuri deloc ușoare și, de asemenea, mulțumim tuturor membrilor echipei TIME pentru că transformă vacanțele în experiențe de neuitat.

Pentru dumneavoastră, fiecare om în parte care ne-a ajutat să facem diferența, mii de mulțumiri de la Managementul TIME Hotels!

Relaxați-vă & bucurați-vă de vacanță!

La mare sau la munte , oriunde vrei să mergi, noi te așteptam cu drag într-una din locațiile noastre.